Jenny Arean ontdekt haar Verborgen Verleden (2024)

Televisie

Janine van Rooden

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 13-02-24 14:39

Jenny Arean ontdekt haar Verborgen Verleden (1)

© NTR

Jenny Arean in Verborgen Verleden

Delen

Cabaretier Jenny Arean komt er in Verborgen Verledenachter dat er al vijf generaties muziekmakers in de familie van moederskant zijn. Ze is nieuwsgierig naar het mysterieuze liefdesleven van haar overgrootmoeder. Dat brengt haar in België.

Cabaretier Jenny Arean heeft het zingen niet van een vreemde.

Jenny Arean in Verborgen Verleden

In Verborgen Verleden komt Arean erachter dat er al vijf generaties muziekmakers zijn in de familie van moederskant. Haar moeder zong al op jonge leeftijd voor de radio, het liefst Franse chansons. Ook opa en oma traden op, in duetten. Opa schreef de - soms scherpe - teksten. Oma liet in de archieven haar beroep als 'dienstbode' doorstrepen en er 'artieste' van maken.

Door de Eerste Wereldoorlog vluchtte oma Joanna van Antwerpen naar Nederland. "Een rommelige familie", zegt de cabaretier. "Met echtscheidingen en onechte kinderen." Wie oma's echte vader was, is nog een mysterie. Arean hoopt dat de stadsarchieven in Antwerpen haar iets kunnen verklappen over overgrootmoeders liefdesleven.

DIRECT KIJKEN? Ontdek hier wanneer Verborgen verleden op tv is of waar je het kunt streamen. KLIK HIER

Tags en meer informatie

Jenny Arean NPO 1 NTR reportageserie verborgen verleden
Alle tips

Jenny Arean ontdekt haar Verborgen Verleden (2)

Ultieme wraak, spannende thrillers en de grootste monsters deze zomer bij Veronica

Maak je klaar voor een spectaculaire filmzomer bij Veronica: vol ultieme wraakfilms, spannende thrillers en de grootste monsters.

Lees verder

LIVE NOS Europa kiest: De stemming Vanavond20:33 - 22:10 · Informatief Rob Trip presenteert NOS Europa Kiest: De Stemming, de uitslagenavond van de Europese verkiezingen. Malou Petter staat voor het digitale scherm. Daarop ditmaal niet alleen het stemgedrag, maar ook een peiling over de populariteit van de EU in Nederland.
LIVE NOS Vriendschappelijk voetbal: Nederland - Canada Vanavond20:34 - 21:36 · Sport Het Nederlands elftal speelt de eerste van twee uitzwaaiwedstrijden voor het EK. Het duel tegen Canada in De Kuip is voor bondscoach Ronald Koeman een mooie gelegenheid om bepaalde spelers nog eens aan het werk te zien.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 16:51 MAFS-Jeffrey geeft update over zijn liefdesleven 15:35 SBS6 reageert op kritiek op verkorte registratie van Ziggo Dome-concert van The Tribute: Battle of the Bands 13:17 KRO-NCRV komt deze zomer met een nieuw seizoen van Een huis vol 12:25 Klusprogramma Het Blok krijgt een nieuw seizoen 10:49 Alles over de Gouden Televizier-Ring verkiezing 2024
De tv van gisteren Meer tv 6 jun De TV van gisteren: Teleurstellende kijkcijfers voor NOS Europa Kiest: Het Debat
De nieuwste reviews Meer reviews 23 mei De trailer van de Beverly Hills Cop: Axel Foley is gearriveerd 15 mei Videoland zendt het concert van KANE live uit
LIVE Alpe d'HuZes 2024 Nu10:10 - 17:50 · Sport Alpe D'HuZes 2024: zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez beklimmen om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Onder meer Johnny de Mol en Roxane Knetemann werken zich samen met de andere deelnemers in het zweet voor het goede doel.
Tip Op de spoed Vanavond19:05 - 20:00 · Informatief Op de spoedeisende hulp heeft zich een patiënt gemeld met een dubbele botbreuk, zo blijkt in deze aflevering van Op de Spoed. Terwijl SEH-arts Gor Khatchikyan de röntgenfoto’s bestudeert, neemt verpleegkundige Robert de patiënt alvast mee naar de behandelkamer.
Tip NOS 80 jaar WO II - D-day Vanavond19:05 - 19:50 · Informatief Op 6 juni 1944 staken bijna 160.000 geallieerde troepen het Kanaal over in het kader van operatie Overlord. Afke Boven en Erwin van Loo blikken inNOS 80 jaar WO II - D-day terug op de invasie van Normandië, het begin van de bevrijding van Europa.
Tip Jack Ryan: Shadow Recruit Vanavond20:29 - 22:25 · Film Na Alec Baldwin, Harrison Ford en Ben Affleck is Chris Pine alweer de vierde acteur die in de huid kruipt van Tom Clancy’s personage Jack Ryan. In Jack Ryan: Shadow Recruit krijgt hij het aan de stok met een gevaarlijke Russische zakenman.
Tip Het jachtseizoen Vanavond20:29 - 21:35 · Amusem*nt Lilian Marijnissen als voormalig lijsttrekker van de SP en politiek verslaggever Rutger Castricum kennen elkaar al van de Haagse wandelgangen. Ook zaten ze al aan één tafel als gasten in De Oranjezomer. Nu slaan ze samen op de vlucht voor Het Jachtseizoen.
Tip A Good Day to Die Hard Vanavond20:29 - 22:31 · Film Vijfentwintig jaar naDie Hardschopt John McClane nog steeds kont. In deze vijfdeDie Hard-film doet hij dat voor de verandering een keer in Rusland.
Tip The Grand Budapest Hotel Vanavond22:24 - 00:15 · Film Regisseur Wes Anderson staat bekend om zijn oog voor detail en zijn fantasierijke werelden.The Grand Budapest Hotel zit dan ook vol leuke details en vreemde personages.
Tip Kickboxer: Retaliation Vanavond22:31 - 00:46 · Film Kickboxer: Retaliationis alweer de zevende film in deKickboxer-reeks. Het is de derde waarin Jean-Claude Van Damme een rol heeft.

Toon meer tips

Jenny Arean ontdekt haar Verborgen Verleden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 5807

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.